Om Mr. Power

Hejsan, mitt namn är August Herrström och jag är elev på Österlengymnasiet och går inriktiningen naturvetenskap andra året. Jag trivs mycket bra i min klass NV08, det finns vissa på skolan som inte riktigt gillar vår klass känns det som, antagligen för att vi har vårt egna lilla rum med kaffekokare och whiteboard som man får klottra roliga saker på! Just nu så har den blivit vandaliserad av min tvillingbrors klass, TE08 och därför står där ”CP-rummet”, roligt va? men vi låter ingen av dom att trycka ner oss, vi gillar bara lite uppmärksamhet ;). Skämt o sido, vår klass är bäst.

Min vardag är rätt så full av studier och vilande inför studierna. Jag brukar ta bussen in till Österlengymnasiet i Simrishamn från Östra Hoby där jag bor. I skolan går jag nästan varenda dag till halv fyra, när jag slutar   tidigare så passar jag på att få lite sömn efter skolan, inte så värst kul men det behövs. Speciellt när man ska skriva alla uppsatser och lösa och derivera alla tal inför prov. Nu låter det som det enda jag gör är att plugga och ja det är ju till stor del men jag gör lite annat också. Är jag fri brukar jag roa mig med ett och annat datorspel, men gillar inte speciellt att spela själv så brukar sitta på skype och tjafsa om taktiker och klaga med vännerna!

Kompisarna, min tvillingbror och jag

Kompisarna, min tvillingbror och jag

Men såklart så brukar vi umgås och göra lite normala saker också, som att fika nere på Österlen Café eller bara sitta hemma hos varandra och prata om livet. När det är sport så är det skateboard som gäller, tyvärr så blir det inte det så mycket nu på vintern.5 Responses to “Om Mr. Power”

 1.   King Says:

  De sior du ente…

 2.   gusten Says:

  vem är detta?

 3.   King Says:

  Det är jag,

 4.   cwaste Says:

  Jag tycker också att det verkar som om ni har det mysigt på ”ert” rum. Det är kanske inte så konstigt att andra blir avundsjuka? 😉
  Hmmm … jag tycker också att det verkar rätt kul med Skype, men mina vänner har det inte , så min kontaktlista är än så länge för kort för att det ska vara roligt … Men egentligen så är det ju fantastiskt bra, för många av mina vänner bor jättelångt bort! I framtiden kanske … Mina barn skypar också, fast deras kompisar bor så nära som här i stan och i Brantevik.

 5.   gusten Says:

  Ja det är jättekul med skype 😀
  Man kan ju samla ihop en gruppkonversation och allt. Mina vänner bor inte heller så långt bort men det är ändå bekvämt att umgås på det sättet när man har lite tid eller helt enkelt är för trött för att träffas face to face 🙂

Leave a Reply